Contact

Jacob Landtved

Jacob startede i januar 2016 enkeltmandsvirksomheden Sport2Schools og siden hen startede han, i samarbejde med Morten Larsen, Esportoplevelser IVS. og fra 1/1 2020 har Morten og Jacob samlet det hele i eANDSPORT ApS.

Jacob er uddannet skolelærer og har en lang karriere bag sig som skoleleder i efterskoleverdenen. I mange år har Jacob ligeledes fungeret som sports- og talent chef hos GOG-håndbold.

Jacobs passion ligger i udviklingen af ledelse, mennesker, dannelse & sport. Med en diplomuddannelse i ledelse samt certificeret i e-stimate værktøjerne, kombineret med mange års erfaring, er man sikker på en professionel håndtering.

eAndsport

Helgavej 26
5230 Odense M

Denmark

info@eandsport.com
www.eandsport.com

CVR: 38298836

 

Jacob Landtved
CEO

jacob@eandsport.com

Jacob Landtved (45) 53 60 05 35

Unique partner

Holstebro RejseCenter

Holstebro RejseCenter er vores gode og trofaste samarbejdspartner, som vi har indgået et strategisk partnerskab med, og de har stor erfaring med erhvervsrejser, grupperejser og rejser for flere store sportsklubber. Naturligvs med positiv og personlig betjening!  Og her har de ansatte alle stor erfaring og er konstant online med branchens største og stærkeste leverandører.

Igennem vores partnerskab er Holstebro RejseCenter teknisk rejsearrangør på alle vores rejser, så derfor er der også altid sikkerhed for, at alle regler og garantier bliver overholdt ift rejsegarantifonden. Og vi bruger også altid godkendte og dygtige samarbejdspartnere uanset om det drejer sig om bustransport, flytransport og hoteller.

Holstebro RejseCenter er medlem af: Rejsegarantifonden medlemsnr. 1525, Danmarks Rejsebureau Forening medlemsnr. 1086, ITP og PATA

“Holstebro RejseCenter vil fremadrettet arbejde med at blive mere bæredygtig internt i virksomheden såvel som eksternt overfor vore leverandører hvor det miljømæssige og sociokulturelle vil være de vigtigste emner”. 

References

“Jeg har haft den professionelle glæde at arbejde sammen med Jacob i flere sammenhænge. Sidst var Jacob interim leder i   mit fravær. I den periode udførte han opgaven 100 % professionelt og loyalt til institutionens værdier, mål og mission. Jeg   var aldrig utryg ved hans arbejde, og kom tilbage til en skole, som ikke bare var driftet godt, men også fastholdt i den   udviklingsproces Jacob blev leder og facilitator af.”
René Jacobsen – tidligere forstander for Risskov Efterskole

“I forbindelse med TronsøSkolen i 2016 ønskede at udvide med en efterskole, har vi brugt Jacob Landtved som sparringspartner i hele processen.
Fra en drøftelse om indhold og strategi for den nye efterskole, som sparring i hele skriveprocessen, til færdig ansøgning til ministeriet.
Efterskolen startede op med 42 elever 1. august 2017 og efterskoledelen forventes i løbet af de næste 2 år en vækst til 80 elever. Hele forløbet med Jacob har været præget af dybde, brede og faglig forståelse inden for hele skoleområdet.”
Toni Hessner – Forstander TronsøSkolen

“EandSport og Holstebro RejseCenter er en FANTASTISK samarbejdspartner omkring studieture, hvor vi oplever, at de altid ser muligheder frem for begrænsninger i deres forsøg på at opfylde vores ønsker og krav til linjeture med efterskolen. De har mange gode kontakter inden for sportens verden, som er med til at give muligheder – og det altid til en fornuftig pris, hvor kvalitet på linjeturenes indhold er i top!”
JP Nielsen, leder på BGI akademiet 

“Jeg havde fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Morten Larsen under ODINCON´19 og udarbejdelsen af programmet til årets ODINCON Talks. Samarbejdet med Morten har været et godt og gunstigt partnerskab præget af professionalisme, tillid og gensidig respekt. Sammen med eANDSPORT fik vi løftet ODINCON Talks til et nyt og fordelagtigt niveau.”
Tom Pedersen – Head of Sales Odense Congress Center 

Networking is not about just connecting people. It’s about connecting people with people, people with ideas, and people with opportunities.